Benim Matematikçim- My Mathematician e-Twinning Projemiz

Benim Matematikçim- My Mathematician e-Twinning projemiz başlıyor. Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesinin hem kurucu hem ortak olarak  yer aldığı, İngilizce Öğretmenlerimizden Fatma Çakır rehberliğinde yürütülen projemize Konya, Adana, Antalya, Ordu, Aydın, Muğla, İstanbul  ve Isparta illerinden 10 farklı okul katılmıştır. 10 hafta sürecek bu projemizde öğrencilerimiz her hafta farklı bir Türk- İslam Matematikçisini tanıyacak, matematiğe ve diğer bilimlere katkılarını araştıracak, ilgilendikleri diğer bilim dalları ve hayatları hakkında incelemelerde   bulunacak, farklı web 2.0 araçlarını kullanarak uygulamalar yapacaklardır. Projede yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

22-09-2021

Yayın: 22.09.2021 - Güncelleme: 22.09.2021 21:54 - Görüntülenme: 381