Etiket Sonuçları: esdal

Kas

ESDALLIYIZ FARKINDALIK YARATIRIZ    2-8 Kasım lösemili çocuklar haftası için okulumuz öğretmenlerinden Aysel Urk ve etkinlik ekibimiz öğrencilerinden  Aşkın Sevgi Ayhan, Hazal Kur, Batuhan Dinçer, Demirkan Barış'ın hazırladığı farkındalık projemiz gerçekleştirildi. Lösemili kardeşlerimize gönülden destek olmak seslerini duyurmak için " Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım" sloganıyla gerçekleştirdiğimiz dron çekimiyle Görsel sanatlar öğretmenlerimiz Ümit Yiğit ve Güneş Ay yardımlarıyla başarılı bir video çekimine ESDAL ailesi olarak imza attık. Bizlere gönülden destek olan bizi bu çalışma konusunda yüreklendiren LÖSEV yetkilisi Burak KORKMAZ'a , Video çekimini dronla gerçekleştiren Kerem ERDEM'e   teşekkür ederiz. Her zaman lösemili kardeşlerimizin yanında olduğumuzu duyurur, sevgimizi tüm kalbimizle göstermeye sadece bu haftada değil her zaman devam edeceğiz.

Kas