Projelerimiz

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Proje'si kapsamında okulumuz öğrencilerinin emekleri ve öğretmenlerinin destekleriyle Deyimler ve Atasözleri pano çalışmaları tamamlanmıştır.

Ock

Dilimiz Zenginliğimiz Projesi kapsamında Kaşgarlı Mahmut’un Divanı Lügatit Türk isimli eseri tanıtıldı. Okulumuz öğretmeni Aysel Uruk önderliğinde 10- E sınıfı öğrencileriyle yapılan çalışmalar okul panosunda sergilendi.

Kas

İklim değişikliğinin, çevresel sorunların farkındalığını arttırmak ve öğrencilerimizin daha sağlıklı bir dünyada yaşamalarına katkıda bulunmak amacıyla Romanya, İtalya, Portekiz, Polonya ve Çekya ile birlikte "Young Europeans-The CREW-Cerative and Responsible Environment Warriors" adlı Erasmus+ projemiz 2023-2026 yılları arasında sürdürülecektir.