Eyl

Benim Matematikçim- My Mathematician e-Twinning projemiz başlıyor. Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesinin hem kurucu hem ortak olarak  yer aldığı, İngilizce Öğretmenlerimizden Fatma Çakır rehberliğinde yürütülen projemize Konya, Adana, Antalya, Ordu, Aydın, Muğla, İstanbul  ve Isparta illerinden 10 farklı okul katılmıştır. 10 hafta sürecek bu projemizde öğrencilerimiz her hafta farklı bir Türk- İslam Matematikçisini tanıyacak, matematiğe ve diğer bilimlere katkılarını araştıracak, ilgilendikleri diğer bilim dalları ve hayatları hakkında incelemelerde   bulunacak, farklı web 2.0 araçlarını kullanarak uygulamalar yapacaklardır. Projede yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

6 Eylül Pazartesi günü ilk zilin çalmasıyla  uzun bir aradan sonra okullarımızı açtık ve öğrencilerimize kavuştuk.

Okul açılış töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul müdürümüz Mahir DURSUN yaptığı konuşmasıyla coşkulu bir şekilde öğrencilerimizin karşılanmasını sağladı. Arkasından 10.sınıf öğrencisi Duru KARATAŞ "Atatürk Gülümsedi Öğretmenim "adlı şiiri okudu.

Okul birincisi ve üniversite sınavında Türkiye 806. olan öğrencimiz Kumsal BELİN içten duygularla hazırladığı konuşması ile gönülleri fethetti. Daha sonra 12 .sınıf temsilcisi Kumsal BELİN  ile  9.sınıflar temsilcisi  Elif KESKİN karşılıklı birbirlerine çiçek takdim ettiler.

Geçen sene pandemi döneminde EBA da en çok çalışan öğrencimize  ve Tarih öğretmeni Aysel URK ile birlikte çalışma yürüten tarih grubumuza onur belgeleri de verildi.

O gün doğum günü olan iki öğrencimize Müdür beyin çiçek vermesi herkes için günün sürprizi oldu.

Okul programında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sağlık ve mutlulukla başlayan 2021- 2022 eğitim öğretim yılının aynı şekilde devam etmesini diliyoruz.

Değerli Velimiz;

1. Okullar 6 Eylül Pazartesi günü yüz yüze ve tam kapasite olarak eğitime başlayacaktır. 06.09.2021 tarihinde törenimiz 08:15 te başlayacaktır.

2. Okula servis yapacak olan servis yetkilileri 31 Ağustos salı gününden itibaren okul dışına stant açmaya başlayacaklardır. Teması azaltmak adına servis kullanmak isteyen veliler ilgili firmalarla görüşerek kayıtlarını yapabilirler.

3. Okula tüm öğrencilerimiz okul kıyafeti ile gelecek olup kıyafet zorunludur.

4. Okulumuz zaman çizelgesi  ve ders programına ulaşmak için tıklayınız.

5. Okula Veli girişi kesinlikle yasaktır. Bakanlığımızın aldığı karar öğrenci sağlığı açısından çok önemli ve değerlidir. Bu anlamda hiçbir velimiz randevusuz okula gelemeyecektir.

Çocuklarımızın sağlığını düşünerek çok elzem bir durum olmadığı sürece okula gelinmemesi,zorunlu bir durumda (idarenin uygun görmesi halinde)okul girişinde HES kodu sorgusu yapılacaktır.

6.Teması azaltmak amacıyla 31Ağustos -03 Eylül tarihleri arasında yemekhane kayıtları için görevli bulunacaktır.

7. Okul kitapları okul açıldığı gün(öğrencilerin yanlarında getireceği poşetle)öğrencilere teslim edilecektir.

8. Öğrencilerimizin okula gelirken mutlaka yanlarına yedek maske konmasını önemle rica ediyoruz.(ihtiyaç halinde idaremiz tarafından da verilecektir)

9. Okul içinde görev yapan öğretmen, güvenlik, hizmetli, idareci, kantin ve yemekhane personelinin tamamının aşılı olması okul idaresince sağlanacaktır.

10. Dersler 40 dakika teneffüs araları 10 dakika olacaktır.

11. Her akşam tüm okul dezenfekte edilecektir.

12. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin HES kodu okul idaresince takip edilmekte ve sıkıntılı durumlarda gerekli önlemler alınmaktadır.

13. Sizlerle paylaşacağımız Okul Pandemi rehberini titizlikle okunmasını ve öğrencilerimizle de paylaşılmasını önemle rica ediyoruz.

Sağlıklı günler dileriz

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma Sibel OKTAY tarafından tüm öğretmenlerimize Covid 19 Salgını Koruma ve Önleme Tedbirleri Semineri verilmiştir.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma Sibel OKTAY tarafından tüm öğretmenlerimize Salgın Hastalık ve Psikolojik Sağlamlık Programı bilgilendirme semineri verilmiştir.

Ağu

Kurtuluş Savaşı'nın en önemli mücadelelerinin verildiği Büyük Taarruz'un 99. yıl dönümünü kutluyor, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Ağu

YKS'de Eşit Ağırlık Alanından Türkiye 806.sı olan öğrencimiz Kumsal BELİN, Okul Müdürümüz Mahir DURSUN tarafından ödüllendirilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Bu yıl 11.si düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Edebi Eserler alanında öğrencimiz Duru KARATAŞ  il birincisi olarak dereceye girmiştir.

Öğrencimizi tebrik eder, bu konuda desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimiz Zeynep KALTAKIRAN ve Güneş AY'a teşekkür ederiz

Haz

Okulumuzda 7 Haziran 2021 Pazartesi tarihi itibariyle pandemi tedbirleri altında yüz yüze eğitim-öğretime başladık.