May

Okulumuz 10. Sınıf öğrencileri ile eTwinning projesi " Be the change,Take the challenge" öğrencilerine HAYTAP temsilcisi ve eğitim sorumlusu Meral Örüç, köpek eğitmeni  Kutay  Özkan ve can dostları Ego tarafından bir seminer verildi. Seminer boyunca öğrencilere Hayvanların yaşadıkları sorunlardan, onlara nasıl yaklaşmamız gerektiğinden ve HAYTAPîn yaptığı çalışmalardan bahseden konuklarımız, seminer sonunda öğrencilerimizin sorularına cevap vermiş ve gönüllü çalışmak isteyen öğrencileri detaylı olarak bilgilendirmişlerdir. Seminere katkılarından ve öğrencilerimizde yarattıkları farkındalıktan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Öğrencimiz Gökay ÇUNGUR ile

Danışman Öğretmeni Gülden

BECCELİ tarafından hazırlanan proje,

ön elemeleri geçerek, TÜBİTAK Lise

Öğrencileri Proje Yarışması

kapsamında sergilenmektedir.

Nis

49. TÜBİTAK LİSELERARASI PROJE YARIŞMASINDA EMLAKBANK SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ COĞRAFYA DALINDA BÖLGE BİRİNCİSİ VE TÜRKİYE 3.sü OLMUŞTUR.  PROJEDE EMEĞİ GEÇEN GÜLDEN BECCELİ ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ECENUR GÜNER VE ECE GÜRSOY'u TEBRİK EDİYORUZ.

48.TÜBİTAK LİSELERARASI PROJE YARIŞMASINDA PSİKOLOJİ DALINDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

47.TÜBİTAK LİSELERARASI PROJE YARIŞMASINDA PSİKOLOJİ DALINDA BÖLGE İKİNCİLİĞİ ALAN

46.TÜBİTAK LİSELERARASI PROJE YARIŞMASINDA SOSYOLOJİ DALINDA BÖLGE 3.sü EMLAKBANK SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJE YARIŞMALARINDA KARŞIYAKA İLÇEMİZİ TEMSİL ETMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.   HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUZ.