Kas

Siberay Projesi kapsamında "Siber suç ve siber zorbalık, bilgi güvenliği, dijital okuryazarlık, siber risk ve tehditler, siber güvenlik önlemleri, mağduriyetle karşılaşılması durumunda yapılması gerekenler" konularında bilinçlendirme semineri verilmiştir.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, okulumuz İngilizce Öğretmeni Fatma AKSAKAL ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özge YILDIRIM Erasmus Projesi kapsamında Bulgaristan'ın Blagoevgrad Şehrindeki Akad Sergey Korolyov High School of Mathematics and Natural Studies'e İşbaşı Gözlem ziyaretine gitmişlerdir. Oradaki eğitim şartlarını inceleyip okulumuzda uygulanabilecek iyi örnekleri saptamışlardır. Bu ziyaret ileriki dönemde yeni Erasmus projesi için okul ortaklığı oluşturmak adına  da faydalı olmuştur.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku içinde kutlandı.

Ekm

27.10.2022 tarihinde Okulumuz konferans salonunda İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce öğretmenler ve velilerimize yönelik Narko Rehber Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Sunumda başta uyuşturucu maddeler olmak üzere teröre nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından çocukların uzak tutulmasına yönelik tedbirler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ekm

5902 sayılı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun, 4 No'lu Cumhurbaşkanı Kararnamesi, Afet ve Acil Durum Müdahale Hizmetleri Yönetmeliği, Türkiye Afet Müdahale Planı(TAMP), İl Afet Müdahale Planı ile "Türkiye Afet Müdahale Planı ve Afet Yönetim ve Karar Destek Sisteminin(AYDES) Uygulamaya Alınması Genelgesi" gereğince, İlimizde 27-28 Ekim 2022 tarihlerinde Bölgesel Düzey 2022 Masabaşı ve Saha Tatbikatı icra edilmesi planlanmıştır. Bu bağlamda ilimiz okullarında 27/10/2022 tarihinde saat 09.30'da yapılması gereken tatbikat okulumuzda da başarı ile uygulanmıştır.

Ekm

15 Ekim 2022 Cumartesi Günü Saat  11.00'de Okul Aile  Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine AFAD tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir. Eğitimde Afet öncesi, esnası ve sonrasında yapılması gerekenler açıklanmıştır. AFAD Acil mobil uygulamasının cep telefonlarına indirilmesi tavsiye edilmiştir.

Eyl

12 Eylül Pazartesi günü ilk zilin çalmasıyla  okullarımızı açtık ve öğrencilerimize kavuştuk. Okul açılış töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul müdürümüz Mahir DURSUN yaptığı konuşmasıyla coşkulu bir şekilde öğrencilerimizin karşılanmasını sağladı. Arkasından 11.sınıf öğrencilerimizden Azra Gül YILMAZ "Atatürk Gülümsedi Öğretmenim "adlı şiiri okudu. Üniversite sınavında Bilgisayar Mühendisliği programına yerleşen öğrencimiz Beril İSALAR ile 9. Sınıfa yerleşen öğrencimiz Azranaz AKKAYA içten duygularla hazırladıkları konuşmalarını yaptılar. Daha sonra mezun öğrencilerimizi temsilen Beril İSALAR  ve  9.sınıfları  temsilen  Azranaz AKKAYA karşılıklı birbirlerine çiçek takdim ettiler. O gün doğum günü olan iki öğrencimize Müdür beyin çiçek vermesi herkes için günün sürprizi oldu. Okul programında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sağlık ve mutlulukla başlayan 2022- 2023 eğitim öğretim yılının aynı şekilde devam etmesini diliyoruz.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarından Atakent Anadolu Lisesi'nin yıkım kararı olduğundan dolayı eğitim ve öğretime okulumuzda devam edeceklerdir. Bundan dolayı okulumuz binasında ikili öğretime geçilecektir. Okulumuz Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencilerinin giriş saati 07:25 ve çıkış saati 13:30 olarak belirlenmiştir. Zaman tablosu aşağıdaki gibidir.

Okulumuzun

*2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kontenjanımız 200