Eyl

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Oyunsever İzmir” sloganıyla hareket ederek “Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri“  kapsamında düzenlemiş olduğu İzmir Zekâ Oyunları Projesi (İZOP)’nin Zekâ Oyunları  Turnuvası’na katılmak üzere okulumuzda Zeka Oyunları Turnuvası gerçekleştirdik. Turnuvada mangala oyununda Berat AKGÜN, reversi oyununda Harun YILDIRIM ve pentago oyununda Ege BEĞEN adlı öğrencilerimiz birinci olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyor, üst turnuvalarda başarılar diliyoruz.

Oyun Kurallarını incelemek için tıklayınız...

Eyl

Okulumuz öğrencileri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ile ülkemizin yerli ve milli teknolojileri ile topluma fayda sağlayacak projelerini yakından görme ve inceleme fırsatı buldu.

Eyl

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Karşıyaka Gençlik Merkezi, okulumuza ziyarette bulunarak gençlik kampları, eğitimleri, etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgilendirme yapmışlardır. Ayrıca öğrencilerimizin katılımıyla spor salonumuzda oyunlar oynanıp konferans salonumuzda müzik dinletisi gerçekleştirilmiştir. Kendilerine bu keyifli ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz Karşıyaka Gençlik Merkezinin tüm kurslarından ücretsiz olarak yararlanabilirler. Ayrıntılı bilgi için Karşıyaka Gençlik Merkezinin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı:  @gsb_karsiyakagm

Eyl

TEKNOFEST İzmir 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda!

Ziyaretçi kaydı için tıklayınız:  https://mth.tc/TEKNOFEST-izmir

Eyl

14/09/2023 Perşembe günü 9/A-B-C sınıflarına, 15/09/2023 Cuma günü 9/D-E-F sınıflarına Uyum Haftası kapsamında Okul Bilgilendirme Semineri verilmiştir. Seminere Okul Müdürümüz Mahir DURSUN, 9. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcımız Berna AYYILDIZ, Rehber Öğretmenimiz Fatma Sibel OKTAY ile Okul Aile Birliği Başkanımız Nazan TUTAN katılmışlardır. Seminerde öncelikle Okul Müdürümüz Mahir DURSUN okulumuzun genel işleyişi hakkında bilgi vermiş, velilerimizden gelen soruları yanıtlamıştır. Ardından 9. Sınıflardan Sorumlu Rehber Öğretmenimiz Fatma Sibel OKTAY 9. sınıf öğrencilerinin gelişim özellikleri ve uyum süreci hakkında bilgilendirme sunumu yapmıştır. Rehber öğretmenimiz ayrıca okulumuzun kuralları, devam devamsızlık süreleri, ödül disiplin sistemi gibi Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde yer alan önemli hususları açıklamıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul müdürümüz Mahir DURSUN, yaptığı konuşmasıyla öğrencilerimizin yeni eğitim yılına motivasyonla başlamalarını sağladı. 2023 YKS Sonuçlarına göre Tıp Fakültesine yerleşen öğrencimiz Kemal Arşad ATAKUL içten duygularla hazırladığı konuşmasını yaptı. Daha sonra 9.sınıflarımızdan temsili olarak bir öğrencimize hoş geldiniz çiçeği takdim edildi.

Açılış törenimizin ardından Okul Müdürümüz mezun olan öğrencilerimizle bir araya gelerek hem kendilerini tebrik etmiş, üniversite hayatlarında başarılar dilemiş hem de hep birlikte keyifli vakit geçirmişlerdir.  9. sınıflarımıza yapılan oryantasyon programı doğrultusunda öğrencilerimize okulumuzun tüm birimleri gezdirilmiş, Okul Müdürümüz öğrencilerimizi odasında içtenlikle ağırlamıştır.

2023- 2024 Eğitim Öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarı dolu  geçmesini temenni ederiz.

2023-2024 eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımızı tamamladık

Ağu

İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi,başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere  kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

Ağu

Tem

Bizler "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir." İlkesine sonuna kadar bağlı, kimden ve ne şekilde gelirse gelsin her türlü darbeye karşı, demokrasi ve hukukun yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğiz. Bu duygularla; Aziz Milletimizin "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü" kutluyoruz.

15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor, gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz

Tem

May

Edebiyat Öğretmenimiz Esen ÇELEBİ ve Müzik Öğretmenimiz Özlem KUBİLAY AYAN tarafından hazırlanan “Aşk İle” adlı okulumuz şiir ve müzik dinlentisi Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde büyük bir beğeni ile izlendi. Öğrencilerimizin şiir ve şarkılarının yanı sıra Okul Müdürümüz Mahir DURSUN, Müdür Yardımcımız Zafer KOCAKÜLAH, Almanca Öğretmenimiz Sibel DÖNER, İngilizce Öğretmenimiz Aygün AKMAN, Edebiyat Öğretmenimiz Esen ÇELEBİ ve Müzik Öğretmenimiz Özlem KUBİLAY AYAN da söyledikleri şarkılar ile büyük beğeni kazandılar. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’ne saz ekibi ve Semazen Grubunun katılımıyla verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederiz.

May

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce koordine edilen Kültür Sanat Fabrikası ve  İktisat Kongresi Tarihi Binası Gezilerine öğrencilerimiz katılmış, hem çeşitli bilgiler öğrenmiş hem de keyifli zaman geçirmişlerdir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda şiirler, müzik dinletisi ve dans gösterisi ile coşku içinde kutlanmıştır.

Türk Milleti’nin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramı kutlayıp, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.